NEWSLETTER 1/2023

Nejnovější newsletter 1/2023 je nabitý vzrušujícími aktualizacemi a novými doplňky. Vydání obsahuje aktualizaci Niagara software k regulátoru MAC36NL s novými funkcemi a opravami chyb. Nová knihovna iSMA CONTROLLI Solutions Library slouží ke zjednodušení integrace a konfigurace produktu iSMA CONTROLLI. Dalšími novinkami je aktualizace iSMA Android Application pro Anroid panely s novými funkcemi Rest API a SfAR Configurator pro snadnější konfiguraci průmyslových Modbus V/V modulů.

Aktualizace software k regulátoru MAC36NL – Niagara 4.12 a Niagara 4.10U3
Niagara 4.12 přináší nové funkce, které pokračují ve vývoji klíčových principů Niagara – vizualizace, rychlé nasazení, zabezpečení, konektivity, certifikace a souladu s IT principy.

iC Lib – iSMA CONTROLLI Solutions Library pro Niagare Framework
Usnadněte konfiguraci a integraci produktů iSMA CONTROLLI v Niagara pomocí jediného doplňkového modulu Niagara. Komponenty zařízení připravené k použití pro všechny produkty iSMA CONTROLLI umožňují zjednodušenou konfiguraci zařízení.

iSMA Android Application 4.2 pro Andorid HMI panely
iSMA Android Application je aplikace určená pro iSMA Android panely, která umožňuje snadné přihlášení a přístup ke stanici Niagara nebo libovolnému HTML5 webovému serveru. Aplikace byla aktualizována o vylepšení a opravy chyb a také o nové funkce Rest API, které umožňují vzdálenou správu aplikací a interakci uživatele prostřednictvím jedinečných funkcí:

– správa jasu obrazovky a časového limitu;
– přehrávání melodií na reproduktoru zařízení;

SfAR Configurator
Aplikace, která umožňuje snadnou konfiguraci Modbus V/V modulů byla aktualizována o další vylepšení.

Kompaktní zónové ventily Micra ® pro FCU
Nyní jsou k dispozici nové velikosti DN25 2-cestných a 3-cestných mosazných ventilů s kompaktními rozměry a plochým připojením. Cenově výhodné řešení – Ventily navržené pro práci s elektrotepelnými pohony MVX a MVR (VSX28P – 2-cestný a VMX28P – 3-cestné ventily se zdvihem 2,5 mm)
Lepší modulační ovládání díky zdvihu 5,5 mm – Ventily navržené pro práci s elektromechanickými pohony MVT a MVC (VSXT28P – 2-cestný a VMXT28P – 3-cestný ventil se zdvihem 5,5 mm)

Veškerý software je ke stažení v sekci Ke stažení po přihlášení na serveru www.loduos.cz

Máte-li jakékoli dotazy nebo nápady, neváhejte nás kontaktovat na adrese: office@loduos.cz